JOHNNY'S BURGER COMPANY EINDHOVEN EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1464 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Eindhoven Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 22:08 De friet was koud. De bestelling klopte niet dus ik ga daar niet meer iets te eten bestellen
19 mei 2024 om 20:36 The top half of my burger was missing and the food was pretty much cold by the time it arrived.
18 mei 2024 om 0:57 Had extra drinke bestelt nie eens aangekomen. Bezorger zei ik breng het dalijk. Nie eens langs gekomen
17 mei 2024 om 22:07 As we speak met zware diarree op het toilet. Dit was echt de laatste keer.
17 mei 2024 om 21:01 We order 2 bacon cheesburgers with 200g of meat, but we get 1 with 125g. This is 3rd time in a row we get something whrong, we will give 1 more chance but if its happend again we will stop ordering even if we like your food
4 mei 2024 om 21:22 niet lekker
2 mei 2024 om 19:55 Er zat een stuk plastic tussen de saus en de sla van ik denk wel 7 cm, waarschijnlijk van een verpakking.
2 mei 2024 om 10:06 Mijn beyond burger was aangebrand. Er zat een zwarte laag overheen.
19 apr 2024 om 13:07 Kreeg eerst een andere bestelling, gelukkig was de bezorger nog niet weg toen ik erachter kwam. Het eten was Lauw bij aankomst en niet warm. Dit is echt jammer
17 apr 2024 om 17:21 Helaas was het eten niet meer warm maar lauw. Wel werd het snel bezorgd en redelijk lekker
16 apr 2024 om 21:06 Bestelling was 50 minuten te laat. Het eten was lauw
16 apr 2024 om 20:09 Eten was warm en lekker!!